Zelf iets organiseren

Heijplaat is een fantastische wijk met veel verschillende mensen. Mensen met verschillende interesses, diverse hobby’s en waarschijnlijk ook heel veel goede ideeën. Hoe plezierig zou het zijn als we met z’n allen hierover in contact kunnen komen in onze Huiskamer? Daarom stellen wij jou graag in de gelegenheid om zelf iets leuks te organiseren. Wij kunnen je daar ook bij helpen.

Op dit moment vinden er al veel leuke activiteiten in onze Huiskamer plaats, maar we willen graag dat iedere bewoner van Heijplaat zich thuis voelt in de Huiskamer 2.0!

En daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Wij zoeken buurtbewoners die ons willen helpen op de volgende manieren:

Initiatief nemen!

Je hebt een leuk idee, komt daar mee bij ons en wij gaan jou daarbij helpen. We kunnen je helpen je idee werkelijkheid te maken door je een stapje vooruit te helpen in de organisatie.

Meebouwers

Je wilt graag je steentje bijdragen om te zorgen dat iedere bewoner van Heijplaat zich thuis voelt in de Huiskamer 2.0. De centrale ontmoetingsplek waar altijd iets  te bleven valt! Wellicht zou jij het leuk vinden om als gastheer/vrouw mensen te ontvangen? Laat het ons weten!

Helpende handjes

Wil jij graag helpen met hand- en spandiensten, bijvoorbeeld voor een activiteit? Ook die mensen die graag hun handen uit de mouwen steken hebben we nodig, laat je gegevens achter!

Ideeën?

Heb je een goed idee?  We helpen je graag een stapje vooruit.

Klik hier om je je gegevens achter te laten zodat wij contact met je op kunnen nemen