Vrijwilliger worden?

 

De Huiskamer 2.0 wordt geheel gerund door vrijwilligers. Wat vrijwilligers ondernemen hangt vooral af van hun talent of motivatie. Daar zijn we altijd naar op zoek!

Vrijwilligerswerk kan van alles zijn: helpen als gastvrouw/gastheer achter de bar, koken, helpen de planten verzorgen, PR ondersteuning, posters en flyers ontwerpen, foto’s maken en ga zo maar door. Je kunt ook zelf een activiteit organiseren. Zo zijn er vrijwilligers actief met het geven van naailes, koken voor senioren, kinderclub en hopelijk binnenkort nog heel veel meer.

Vrijwilligerswerk is een manier om zinnig werk te doen, iets te betekenen voor een ander, je taal te verbeteren, jezelf verder te ontwikkelen, meer contacten te krijgen of om iets te doen met je talent. Wil jij actief worden als vrijwilliger? Neem dan direct contact met ons op!

Het maakt niet uit wie je bent en of je veel of weinig tijd hebt. Iedereen die ook maar iets van vrijwilligerswerk wil doen is bij ons welkom. En weet je niet zo goed wat voor vrijwilligerswerk er bij jou past? Vraag het ons, wij kunnen je zeker verder helpen. Want talent heb je!

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt om vrijwilliger te worden, dan kun je op onderstaande button drukken op ‘Klik hier om je als vrijwilliger aan te melden‘. Dan wordt je doorverwezen naar het contactformulier. Hier kun je aangeven dat je vrijwilliger wilt worden.