Verhuur

Verhuur van De Huiskamer 2.0

De Huiskamer 2.0 biedt haar ruimte te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten, verjaardagen, vergaderingen en presentaties. Voor besloten bijeenkomsten, niet buurt-gerelateerde of commerciële activiteiten hanteren wij het standaardtarief. Voor activiteiten met een duidelijke sociale functie voor de buurt wordt een gereduceerd tarief berekend. De prijzen hebben betrekking op een dagdeel van 4 uur.

Ruimte reserveren

Vanwege het intensieve gebruik van de Huiskamer 2.0 is het nodig om tijdig te reserveren. Neem daarom bij voorkeur minimaal één week van tevoren contact op.

Huisregels

Voor alle gebruikers van de Huiskamer geldt een aantal huisregels. Zo wordt van huurders verwacht de ruimte achter te laten zoals aangetroffen. Deze en andere huisregels worden als bijlage bij de huurders- of gebruikersovereenkomst gevoegd.

De buurt

Vanwege de centrale ligging in een woonwijk en in de plint van een flat vragen wij alle gebruikers, bezoekers en huurders om rekening te houden met de buurt. Dus veroorzaak s.v.p. geen geluidsoverlast. Zie verder voorwaarden voor verhuur.

Wilt u huren neem dan contact op door op onderstaande button te klikken.