Uitgelicht

“De Huiskamer 2.0” trots op behalen diploma Sociale Hygiëne

Wat is dit voor diploma? Dit diploma is nodig om de vergunning aan te vragen om alcohol te schenken.

Hiervoor zijn twee mensen nodig die dit diploma behaald hebben en na drie maanden studeren is dit Rianne Voet en Jo Dohmen gelukt!

Deze diploma’ s zijn belangrijk voor De Huiskamer 2.0, omdat we u straks een wijntje of biertje aan kunnen bieden bij het eetproject, bij het biljarten, het kaarten, de spelletjes avond en bij de bingo. Maar natuurlijk ook bij het lezen van een krantje, tijdschrift of boek uit onze bibliotheek of bij een babbeltje aan de bar. We verwachten dat dit rond het nieuwe jaar zal zijn.

Wandelgroep Heijplaat

Wandelgroep voltooit de 50e binnenkomst bij de De Huiskamer 2.0.

Dat werd gevierd met een warm onthaal met Gladiolen door het bestuur van de Huiskamer. Dik verdiend mensen!

Elke maandagavond kunt u meelopen vanaf 19.30 t/m 20.30 uur. De wandelgroep start vanaf de Huiskamer. Er is geen verplichting om elke week mee te doen, het is gratis en er wordt in een rustig tempo gelopen.

Bestuur De Huiskamer 2.0 verwelkomt Tania Lemmert als nieuw bestuurslid.

Tania Hughes-Lemmert, is 40 jaar jong en woont sinds maart 2019 op Heijplaat. 

Ze is in juni 6 jaar getrouwd met Eduardo Hughes en hebben samen een zoontje Timothy (Timmy)van 5 jaar. Als gezin maken ze deel uit van de Baptistenkerk op Zuid die wekelijks dienst hebben in de Huiskamer 2.0. Zo is Tania ook met de Huiskamer in contact gekomen. 

Tania stelt zich zelf voor: 

Van nature ben ik een persoon die houdt van aanpakken, maar dan wel met een goed doordacht plan. Ik ben ook een echte Rotterdammer dus voor mij geen woorden maar daden. Ik hou van gezelligheid en lekker eten. 

Op professioneel gebied ben ik nu ruim 14 jaar werkzaam voor een kleine zorginstelling genaamd stichting Win en Leef waarbij ik deel uitmaak van het management team. In een kleine organisatie als deze heb ik veel kunnen leren op veel verschillende gebieden. Mijn verantwoordelijkheden zijn momenteel beheren en plannen van de financiën en Human resource. 

Tania zal zich in De Huiskamer 2.0 bezig gaan houden als coördinator gastvrouwen en heren. In gesprekken en bijeenkomsten met de gastvrouwen zal Tania de wensen van onze vrijwilligers inventariseren en deze in het bestuur verwoorden. Tevens zal zij samen met Ria Corvelijn en Ad van Rijthoven de inkoop van de bar en huishoudelijke zaken coördineren.  

Tania bedankt voor je interesse in De Huiskamer 2.0 en heel veel succes toegewenst.

Wij zijn als bestuur nog op zoek naar iemand die het PR werk wil gaan doen.

Er zijn altijd wel leuke gebeurtenissen in het gebouw of vermeldenswaardigheden die we kunnen delen op sociale media.

Naar een bevlogen secretaris wordt door ons ook reikhalzend uitgekeken,

Mocht u interesse hebben in een bestuurlijke functie wat het inhoudt, wat er verlangd wordt? Laat het ons weten en onder het genot van een bak koffie leggen wij graag uit wat u zou kunnen betekenen in het bestuur van De Huiskamer 2.0.

Het bestuur.

Telefoon 06-23986676

Email:  dehuiskamer2.0@gmail.com