Het Heidenest kidsclub

Hallo wij zijn de vrijwilligers van deze gezellige kinderclub.

Wij proberen de kinderen van Heijplaat een gezellige middag te geven en zo ook met elkaar in contact te komen.

Soms op woensdag en soms op vrijdag.

Kosten zijn 1,00 per keer incl. eten + drinken. Zie de agenda van de huiskamer.

Ik ben Yesika ook ik ben van de partij waar nodig is en het meest bij de kinderclub.

Samen zorgen we dat de kids plezier hebben.

Mijn naam is Tamara ik help 1x per maand bij Rechtstreex op vrijdagmiddag. En ook op vrijdag help ik bij de kinderclub. Tevens gaan we 1 x per maand eten bij de buren opzetten. Zo draag in mijn steentje bij in de gezellige Huiskamer.

Mijn naam is Carla ik ben de enige die niet van Heijplaat kom. Wel woont mijn familie daar en zo ben ik bij de kinderclub terecht gekomen. Een nieuwe uitdaging om dit te mogen begeleiden . En met zijn allen maken wij van ieder knutselmoment een feest.

%d bloggers liken dit: