Bestuur De Huiskamer 2.0 verwelkomt Tania Lemmert als nieuw bestuurslid.

Tania Hughes-Lemmert, is 40 jaar jong en woont sinds maart 2019 op Heijplaat. 

Ze is in juni 6 jaar getrouwd met Eduardo Hughes en hebben samen een zoontje Timothy (Timmy)van 5 jaar. Als gezin maken ze deel uit van de Baptistenkerk op Zuid die wekelijks dienst hebben in de Huiskamer 2.0. Zo is Tania ook met de Huiskamer in contact gekomen. 

Tania stelt zich zelf voor: 

Van nature ben ik een persoon die houdt van aanpakken, maar dan wel met een goed doordacht plan. Ik ben ook een echte Rotterdammer dus voor mij geen woorden maar daden. Ik hou van gezelligheid en lekker eten. 

Op professioneel gebied ben ik nu ruim 14 jaar werkzaam voor een kleine zorginstelling genaamd stichting Win en Leef waarbij ik deel uitmaak van het management team. In een kleine organisatie als deze heb ik veel kunnen leren op veel verschillende gebieden. Mijn verantwoordelijkheden zijn momenteel beheren en plannen van de financiën en Human resource. 

Tania zal zich in De Huiskamer 2.0 bezig gaan houden als coördinator gastvrouwen en heren. In gesprekken en bijeenkomsten met de gastvrouwen zal Tania de wensen van onze vrijwilligers inventariseren en deze in het bestuur verwoorden. Tevens zal zij samen met Ria Corvelijn en Ad van Rijthoven de inkoop van de bar en huishoudelijke zaken coördineren.  

Tania bedankt voor je interesse in De Huiskamer 2.0 en heel veel succes toegewenst.

Wij zijn als bestuur nog op zoek naar iemand die het PR werk wil gaan doen.

Er zijn altijd wel leuke gebeurtenissen in het gebouw of vermeldenswaardigheden die we kunnen delen op sociale media.

Naar een bevlogen secretaris wordt door ons ook reikhalzend uitgekeken,

Mocht u interesse hebben in een bestuurlijke functie wat het inhoudt, wat er verlangd wordt? Laat het ons weten en onder het genot van een bak koffie leggen wij graag uit wat u zou kunnen betekenen in het bestuur van De Huiskamer 2.0.

Het bestuur.

Telefoon 06-23986676

Email:  dehuiskamer2.0@gmail.com

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s