Daar was hij dan !

Daar was hij dan, de kleurrijke huis aan huis folder met de mededeling, “Huiskamer Kids” gaan van start!

De kinderclub in de Huiskamer is weer nieuw leven ingeblazen na de verplichte lockdown eerder in het jaar. Met een nieuwe naam en een nieuw team hebben we weer een kinderclub in de Huiskamer 2.0 en dat hebben we geweten! Het begon allemaal om 15.00 uur, kinderen werden gebracht door papa of mama en sommigen konden de route naar de Heysekade nr 1 nog uit hun hoofd en kwamen alleen naar de Huiskamer.

Onder de bezielende leiding van Carina v.d. Stoep, Ingrid van Rijn en Ayse Ozkurt hebben de kinderen geknutseld en gespeeld, kregen een overheerlijk bekertje limonadesiroop en om 16.30 uur kwamen de ouders kijken wie er nog naar huis wilde komen! Bij de uitgang kreeg ieder kind van Ayse  nog een mandarijntje mee.  Wij als bestuur en de dames van de kinderclub konden met een zeer voldaan gevoel terugkijken op een geslaagde “Huiskamer Kids” start!

Moe maar voldaan, weten wij dat we volgende week weer uit kunnen kijken naar de kids van Heijplaat, zelfde gebouw, de Huiskamer 2.0 Heysekade 1,  zelfde tijd, vanaf  15.00 uur zijn  jullie  allemaal weer welkom tot 16.30uur. En ouders, voor € 1,- heeft u een paar uurtjes rust en uw kind een leuke middag en rode koontjes!

Wie gaan we volgende week zien?

Het kidsteam

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s