Landelijke aanscherping coronamaatregelen

Vanaf 19 oktober gaan dan ook de deuren van de Huiskamer 2.0, tot nader bericht, weer dicht. Vanwege de steeds uitbreidende besmettingen en de aangescherpte maatregelen komt deze mededeling misschien niet als een complete verrassing.

We maken twee uitzonderingen:

  • de uitgifte van Rechtstreex kan doorgaan – omdat het gaat om het ophalen van boodschappen.
  • de kinderactiviteiten kunnen doorgaan – omdat het gaat om activiteiten voor kinderen onder 13 jaar.

Om de risico’s, ook voor onze vrijwilligers te beperken, heeft het bestuur besloten om per direct de geplande activiteiten en reserveringen in de Huiskamer 2.0 in ieder geval tot nader bericht te annuleren.

Tot die tijd: zeggen we: Wees lief voor elkaar, hou je goed en blijf gezond!

Noodverordening van de voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond houdende voorschriften ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus/COVID-19 (Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond 14 oktober 2020)Noodverordening van de voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond houdende voorschriften ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus/COVID-19 (Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond 14 oktober 2020)

Auteur: dehuiskamer2

In deze centrale ontmoetingsplek waar altijd iets te beleven valt, willen we iedere bewoner van Heijplaat zich thuis laten voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s