Hoe ziet de Huiskamer 2.0 er nu uit?

Op 1 juni mochten Buurtcentra weer open en dus ook de Huiskamer 2.0. Het bestuur besloot om eerst het verven van de muren af te maken, voordat we weer open zouden gaan. 9 juni ging de Huiskamer weer open en was het tijd om te kijken hoe alles ging passen. Met rolmaat en krijt liepen vrijwilligers rond om te voldoen aan de anderhalvemetersamenleving. De poefjes tijdelijk dienend als tafeltjes. Tot vandaag! Vandaag werden de nieuwe bistro tafeltjes geleverd en daar zijn we heel blij mee!

De vrijwilligers die meegedragen hebben aan dit project willen we hartelijk bedanken. Naast de vele uren werken in de Huiskamer en de stressmomenten wordt het plaatje steeds completer. Op naar het volgende deel om de Huiskamer 2.0 op te knappen.

Auteur: dehuiskamer2

In deze centrale ontmoetingsplek waar altijd iets te beleven valt, willen we iedere bewoner van Heijplaat zich thuis laten voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s